4 - 0

ONA'53 3

Mannen zondag, 3, 5e klasse 02

19 april 2014 18:00

ONA 3 (zon) heeft aan het paasweekend geen goede herinnering over gehouden. Op paaszaterdag werd er in Afferden gespeeld tegen het plaatselijke Victoria ’25. Deze wedstrijd werd onder stralende weersomstandigheden gespeeld. Met een zeer sterk elftal werd er om 18.00 uur afgetrapt.

De beste kansen waren voor ONA, maar waren niet aan de voorwaartsen besteed. Victoria was en paar keer gevaarlijk uit snelle aanvallen, maar ook zij wisten niet te scoren. Totdat hun laatste man de bal op de middenlijn kreeg aangespeeld en het speeltuig daar vandaan over de iets te ver voor zijn goal staande ONA keeper schoot, 1-0. Een doelpunt wat letterlijk uit de lucht kwam vallen.

ONA deed er alles aan om nog voor rust de stand gelijk te trekken, maar dat lukte niet.

Na rust een zelfde spelbeeld, ONA kansen, Victoria kansen, maar vooralsnog bleef de 1-0 op het scorebord. Tot een kwartier na rust. Victoria scoorde haar tweede doelpunt en liep gaandeweg de wedstrijd uit naar een 4-0 eindstand.

Op maandag tweede paasdag moest ONA weer aan de bak. Nu uit tegen SVHA uit Herveld. Een zeer fanatieke ploeg met voetballers die ook zomaar in een eerste elftal zouden kunnen spelen. ONA was deze morgen kansloos en stond dan ook met de rust al met 7-0 achter.

ONA vroeg nog aan de scheidsrechter of de tweede helft schriftelijk afgedaan kon worden, maar de tegenstander wilde heel graag met dubbele cijfers winnen. Dat liet ONA natuurlijk niet gebeuren. Met een schitterende volley zette Mathijs ONA ook op het scorebord, waarna Erik Bor het tweede ONA doelpunt voor zijn rekening nam. De gastheren scoorde ook nog twee keer wat de eindstand op 9-2 bracht.

Al met al een niet zo prettig weekend, maar twee wedstrijden in drie dagen is ook wel te veel van het goede voor dit team.

As. Zondag speelt ONA uit tegen SDOO 3. Aanvang 10.00 uur.

Bron: Arjo Kok