Datum

13 april 2014 10:30

Accommodatie

Onbekend

ONA 3 heeft zondag een dik verdiende zege geboekt op het hoger geklasseerde SCD’33 2 uit Deest. Op een zonnig sportpark van Ketwich-Verschuur werd het 4-0 voor ONA.

Deze overwinning volgde op een gezellig avondje “soulparty”, wat tot in de kleine uurtjes doorging.

ONA begon sterk aan de wedstrijd en gaf de tegenstander geen enkele illusie dat er wat te halen viel in Wageningen. Nadat Marcel de bal subtiel tegen de lat had geschoten, was het gastspeler Robert Pitlo die ONA op een 1-0 voorspong bracht. Dit was ook meteen de ruststand.

Na de rust breidde ONA de voorsprong uit. Eerst was het Robert die op prachtige wijze zijn en ONA’s tweede doelpunt liet aantekenen, tien minuten later kopte Carlo de bal uit een corner tegen de touwen. Met nog een kwartier te spelen was het Nino die een afgeslagen bal met het hoofd tot doelpunt promoveerde.

Het slotakkoord was voor de ingevallen Erwin van Dorland. Hij zette zelf de aanval op, sprintte iedereen eruit en koos positie bij de tweede paal. Dat had hij goed ingeschat, want de bal kwam daar ook en hij hoefde het leer alleen maar te raken. Helaas zit er op het hoofdveld één enkel polletje en laat nou net de bal op dat polletje komen waardoor Erwin de bal finaal miste. Dit tot grote hilariteit van alle aanwezigen.

Voor zijn ploeggenoten was dit misschien ook maar goed, want had hij gescoord dan had hij ’s middags nog rondjes om het veld gelopen…..

Al met al was het een gezellige zaterdagavond en een leuke zondagochtend voor ONA 3. Helaas was het resultaat van ons eerste elftal een smetje op wat een “Super Sunday” had moeten worden.

De volgende wedstrijd van ONA 3 is zaterdagavond om 18.00 uur bij Victoria’25 3. Waarna er maandag 2e paasdag weer een uitwedstrijd volgt tegen SVHA 3.

Namens ONA 3 (zon), iedereen fijne paasdagen gewenst!