C-junioren zaterdag, C1, 2e klasse 05

12 april 2014 11:00

Scheidsrechter

Evers, M.

Vandaag stond Lienden op het spel, het was goed voetbalweer en op het 3e veld werd deze pot gespeeld. De eerste helft verliep niet zo soepel als alle andere wedstrijden, niet alle passes kwamen aan en het veld was ook niet optimaal. Het eerste doelpunt viel gelukkig nog voor rust, na een goede aanval was het Bjorn die de bal in het doel schoot.

Na rust begonnen we pas echt goed voetbal te spelen. Na een goede aanval ging de bal, na een redding van de keeper, de lucht in en kwam in de hoek van de zestien, daar stond Emiel en die nam de bal op de volley en ramde hem tegen de netten; 2-0. De drie-nul werd weer gemaakt door Bjorn. Niet veel later zette Emiel druk op de keeper en veroverde de bal van hem,hij gaf de bal voor en Mat kon de bal makkelijk intikken. Later kregen we helaas toch nog een tegendoelpunt. Eindstand 4-1.

Niet de beste wedstrijd maar toch een mooie overwinning.