6 - 2

ONA'53 3

Mannen zondag, 3, 5e klasse 02

6 april 2014 10:30

Ook afgelopen zondag is ONA 3 er niet in geslaagd om 3 punten mee naar Wageningen te nemen. In een enerverende wedstrijd moesten zij hun meerdere erkennen in RVW. Op een redelijk bespeelbaar veld en met een beetje motregen begon ONA goed aan de wedstrijd. Door een kleine misrekening achterin, kwam de thuisploeg wel op 1-0, maar Rutger zorgde niet lang daarna met een afstandsschot voor de gelijkmaker.

Toch kwam RVW op een 2-1 voorsprong, maar die werd teniet gedaan door Peter na een steekpass van Arjo. Zou ONA met deze stand de rust ingaan? Nee! De gastheren uit Renkum scoorde nog tweemaal waardoor de ruststand op 4-2 kwam.

Na rust was het beste er bij de Wageningers af en kreeg RVW een aantal grote kansen, maar door goed keeperswerk van de inmiddels ingevallen Erik en sterk verdedigen, werd er niet gescoord. ONA kreeg toch ook nog een paar kansen om de aansluiting te vinden, maar ook deze werden niet verzilverd. RVW scoorde nog tweemaal en bepaalde de eindstand op 6-2.

Na afloop was het nog een poosje gezellig in de kantine van RVW, waar de bitterballen en de biertjes goed smaakten.

as. Zondag speelt ONA thuis tegen SCD'33 uit Deest. Aanvang 10.30 uur.