5 - 4

ONA'53 3

Mannen zondag, 3, 5e klasse 02

30 maart 2014 10:00

Afgelopen zondag stond de uitwedstrijd tegen SDOO 4 op het programma. Door afwezigheid van een aantal spelers, waaronder de trainer en grensrechter, konden we vertrekken met 13 man. Er werd zwak begonnen aan de wedstrijd met een slechte organisatie in het veld. Dit resulteerde na 10 minuten in een 1-0 achterstand.

Daarna kwamen we beter in de wedstrijd. ONA kreeg een vrije trap en deze werd door Marcel ten Bohmer genomen en precies bij Mathijs Coppens op het hoofd gelegd, 1-1. SDOO ging beter spelen en scoorde de 2-1.

Claudius moest na 25 min geblesseerd het veld verlaten en werd vervangen door (terug van weg geweest) Richard Verwoert. Na een goeie actie scoorde Mathijs Coppens de 2-2.

Dit was de ruststand.

In de rust werd het een ander omgezet en ging Richard keepen en nootje (Martin Oldemenger) links buiten lopen. ONA begon sterk aan de 2e helft maar kwam helaas niet tot scoren.

Dit lukte door goed voetbal SDOO wel, 3-2 en snel daarna 4-2.

Harry moest geblesseerd het veld verlaten en werd vervangen door Chiel. Helaas scoorde SDOO de 5-2, toen wisten wij dat we moesten aanzetten en in de kluts viel de 5-3 door Dirk.

ONA kwam weer in de wedstrijd en creëerde weer kansen en uit een cornerbal scoorde Marcel ten bohmer de 5-4.

Helaas volgde daarna de smet op de wedstrijd. Donny van Wijk moest per ambulance het veld verlaten, er werd een overtreding gemaakt op hem waardoor zijn knieschijf uit de kom was.

Deze is op het veld door ambulance personeel terug gezet en hij is meegegaan voor verder onderzoek.

Er werd besloten om het eind signaal te geven. En er dus een eindstand van  5-4 op het score bord stond. Met de schrik nog in de benen is ONA 3 terug gegaan naar de ONA kantine en werd er nog nagepraat met een biertje.

Gelukkig viel de schade bij Donny mee en verscheen hij ook nog even in de kantine. Namens ONA 3 willen we de mensen bij SDOO bedanken die Donny goed hebben geholpen, en wij hopen dat Donny weer snel op het veld te zien is.

Volgende week zondag 6 april staat de uitwedstrijd tegen RVW 3 op het programma, aanvang 10.30 uur.