0 - 0

Woezik 7 (zon)

Mannen zondag, 3, 5e klasse 02

23 maart 2014 10:30

ONA 3 heeft aan de wedstrijd tegen Woezik 7 een verdiend punt overgehouden. De wedstrijd moest afgewerkt worden op veld drie, omdat er deze zondag thuiswedstrijden waren van het eerste, tweede en derde. Het moet gezegd worden dat op dit veld de pony van het derde wel zou willen grazen, ware het niet dat het beestje nog steeds spoorloos is.

Bij ONA deed in de eerste helft B-junior Ricardo Keuken mee, een talentvolle speler uit de jeugdopleiding. Daar gaan we zeker nog meer van horen. Hij en de andere spelers bleken goed opgewassen te zijn tegen de nummer twee uit de competitie. ONA speelde met veel durf en flair, zette de tegenstander direct vast en liet ze geen moment in het spel komen. Kansen werden er niet echt gecreëerd. Zodoende werd de thee opgezocht met een 0-0 stand.

Na rust een zelfde spelbeeld. Kansen kwamen er nu wel, mede omdat ONA op zoek ging naar de 1-0. Woezik kreeg iets meer ruimte en werd een paar keer gevaarlijk, maar doelman Erik Berends en de doelpaal stonden een treffer in de weg. ONA kreeg zelf ook enkele hele grote kansen, maar Marcel ten Böhmer en Michiel van Wijk stuitten op de keeper van Woezik. Zodoende eindigde de wedstrijd zoals ie was begonnen. 0-0.

Een goed resultaat voor ONA en gezien de manier waarop er voor elkaar door het vuur gegaan werd, een positief gegeven voor de laatste competitiewedstrijden. Na afloop bleek maar weer eens dat dit een hecht team is. Alle spelers en begeleiding bleven dan ook gezellig in de kantine bij elkaar zitten en genoten van een lekker sapje.