5 - 0

OVC'85 C1

C-junioren zaterdag, C1, 2e klasse 05

22 maart 2014 12:30

We hadden een wedstrijd tegen OVC die 3e staan. We begonnen sterk aan de wedstrijd en al snel scoorde Kay de 1-0. Doordat we goed druk zette op hun verdediging konden we al snel daarna de 2-0 maken. Weer door de jarige Kay. Halverwege de eerste helft tikte Mat de bal binnen na een mooie aanval, 3-0. Met deze voorsprong gingen we de rust in.

De tweede helft begonnen we ook weer en sterk. We bleven druk houden op OVC en gaven ze geen kans om te voetballen. Na een mooie omschakeling werd Kay de diepte in gestuurd en hij maakte alleen voor de keeper geen fout. De 5-0 viel door goed opkomen van Bas. Zijn schot kwam in de voeten van Bjorn die met een mooie slalom de 5-0 binnen tikte.