4 - 3

Lunteren D1

D-pupillen zaterdag, D1, 1e klasse 3

15 maart 2014 11:00

Werden er in de voorbije week nog zomers aanvoelende temperaturen gemeten, vandaag bij de thuiswedstrijd van ONA D1was dit heel anders. Een bewolkte lucht, aangejaagd door een straffe westenwind zorgde ervoor dat de toeschouwers, diep in de jas gedoken, de wedstrijd ONA D1 tegen Lunteren D1, vanaf de zijlijn volgden.

ONA speelde de eerste helft van de wedstrijd vol tegen de wind in. Na enig aftasten door beide ploegen was het Robin die ONA na vijf minuten op een 1-0 voorsprong zette. Goed vijf minuten later was het weer raak en scoorde Jimmy 2-0. Lunteren bleek over veel veerkracht te bezitten en maakte het ONA daarna nog voortdurend lastig. Dit resulteerde in de achttiende minuut in een doelpunt voor Lunteren, 2-1. Na een goede uitval van ONA was het Jimmy die in de 23e minuut wederom scoorde en de stand op 3-1 bracht. Toch wist Lunteren op slag van rust weer te scoren en de stand op 3-2 te brengen. Spannend was het allemaal wel.

D1

Na rust bleef Lunteren tegen de wind in spelend toch nog gevaarlijk en verrichtte de verdediging en de keeper van ONA nog goed werk. Wat meer lucht kreeg ONA toen uit een goed genomen hoekschop van Marco, de bal bij Robin terechtkwam, die genadeloos aanhaalde en met een strak schot de keeper het nakijken gaf. Stand 4-2. Met nog goed 2 minuten te spelen werd het toch weer opnieuw spannend want Lunteren wist te scoren en de stand op 4-3 te brengen. Met nog enkele spannende momenten voor de doelen van beide teams floot scheidsrechter Rijsemus de wedstrijd af en mocht de ONA leiding en spelers de felicitaties in ontvangst nemen.