1 - 5

ONA'53 JO15-1

C-junioren zaterdag, C1, 2e klasse 05

15 maart 2014 11:30

15 maart stond Bennekom C3 – ONA C1 op het programma, een uitwedstrijd die wij met 1-5 hebben gewonnen.

De ploeg begon goed door direct initiatief te nemen en creëerde alweer genoeg kansen om deze wedstrijd helemaal naar zich toe te trekken. Helaas miste de eerste paar kansen nog precisie  maar daarna kwamen de goals. 3 goals om wel te zijn voor rust.

Bjorn 1-0, na een goed lopende opbouw en combinatie. 2-0 Mat, en de 3-0 kwam weer op naam van Bjorn.

Na de rust nog steeds hetzelfde spelbeeld waarbij nu wel snel goals vielen.  4-0 Menno, na een corner (variant Bjorn, voorzet Ruurd) kopte hij mooi raak.  Enig smetje was de tegentreffer die viel 1-4...
Gelukkig scoorde wij daarna via Mat nog wel de 1-5, hiermee sloten wij de uitwedstrijd af met een mooie overwinning en kunnen wij weer uitkijken naar de kraker van morgen:

ONA C1 – OVC C1  Aftrap 12:30 ,  de nummer 1 tegen de nummer 3 staat dan op het programma.