5 - 0

ONA'53 3

Mannen zondag, 3, 5e klasse 02

16 maart 2014 12:00

Ona 3 (zon) speelde afgelopen zondag een uitwedstrijd tegen Ewijk 3. Met een selectie van 15 man toog het gezelschap richting Ewijk. Het aanvangstijdstip van deze wedstrijd was 12.00 uur. Direct na de aftrap viel al op dat deze wedstrijd niet verloren hoefde te gaan. Maar toen de wedstrijd 25 minuten oud was stond er al 4-0 op het scorebord. En het werd nog erger. Nog voor rust tekende de thuisploeg voor de 5-0. ONA creëerde niet veel kansen en ging dan ook met gebogen hoofd de kleedkamer in voor de rust.

In de kleedkamer heerste een volledig stilte. Men was zich er van bewust dat er iets moest gebeuren. Dat gebeurde ook in de tweede helft. Er werd iets beter gevoetbald en men kreeg iets meer kansen om van de hatelijke nul af te komen. Helaas lukte dit niet. En omdat Ewijk ook niet meer wist te scoren eindigde de tweede helft in 0-0, wat dan toch weer positief genoemd mag worden. Toen de warrig fluitende scheidsrechter voor het eindsignaal blies, stond er dan ook nog steeds 5-0 op het scorebord.

Na afloop werd er natuurlijk gezocht naar een reden voor deze belabberde nederlaag. Het team kwam tot de conclusie dat ten eerste het aanvangstijdstip van 12.00 uur niet in het voordeel van ONA is. Ten tweede, de ONA 3 pony die vorige week huilend van ons eigen hoofdveld liep, is nog steeds spoorloos. Dit gaat het hele team niet in de koude kleren zitten, want er is ook nog geen enkel spoor van die pony. Het is dan ook te hopen dat het beestje voor a.s. zondag gevonden wordt, want dan speelt ONA 3 thuis tegen de nummer 2, Woezik 7.

Aanvang van deze wedstrijd is het “normale” tijdstip van 10.30 uur.

Bron: Arjo Kok