50'
53'

3 oktober 2009 11:15

Prima wedstrijd van de D1
Vandaag uit naar SDOO in Heteren, met Jordy weer in het doel voor Henk begonnen we weer prima aan de wedstrijd.
Heel snel was het Gianni die een prima combinatie afronde en voor de 0-1 zorgde. Met de harde wind tegen was het moeilijk voetballen, maar de D1 speelde goed. Verder dan nog 1 doelpunt kwamen we voor rust echter niet, het was Bjorn de prima de 0-2 scoorde. De tweede helft met de wind mee kwam de D1 niet in de problemen en was het de ene aanval na de andere die richting het doel van SDOO rolde. Goede actie´s en voorzetten zorgden ervoor dat het uiteindelijk 0-5 werd. Doelpunten makers waren nogmaals Bjorn en Gianni en een hele mooie van Jeffrey. We gaan steeds meer zien dat overspelen en een assist geven net zo veel waarde heeft al scoren. Vandaag waren het o.a. Ron, Bjorn en Jouad die hiervoor zorgden.
Volgende week thuis de topper tegen RVW uit Renkum, komt allen kijken om 10.30 uur.