Bos, H.

Accommodatie

Onbekend

Het was mooi weer en voor ONA’53 C1 stond DTS’35 C2 op het programma.

ONA begon meteen scherp aan de wedstrijd en bepaalde het spel, Hieruit kwamen een paar kansen maar die  niet werden benut. 5 minuten later scoort Menno uit een corner de 1-0. Hierna kreeg ONA nog veel kansen maar die gingen er niet in. Ruststand 1-0.

In de tweede helft is ONA weer de betere ploeg en heeft DTS het lastig, ONA komt op een 2-0 voorsprong door een doelpunt van Björn nadat bas op de paal schoot.
ONA zet  na door en kay scoort de 3-0. Hierna krijgt DTS een penalty en scoort de 3-1.
Na nog een paar grote kansen voor ONA blijft de eindstand 3-1. En heeft de C1 na 13 wedstrijden nog steeds alles gewonnen.