Accommodatie

Onbekend

Ona D1 pakt de draad weer op!

SDVB D2 geen partij voor ONA D1.
De mannen van de D1 hadden er weer zin in vandaag, we begonnen in Barneveld goed aan de wedstrijd. Binnen 15 seconden stonden we 0-1 voor, een prima aanval kwam bij Gianni en deze zette hard voor. Een verdediger van sdvb schoot de bal keurig in eigen doel. Daarna gingen we goed door en was al snel een hoekschop van Ron die in eens het doel in vloog, 0-2 dus. Hierna kregen we veel kansen op meer, maar vooral Bjorn had geen geluk vandaag. Kort voor rust moest Gianni helaas uitvallen met een behoorlijke blessure. Na de rust speelden we weer prima en onze keeper Henk had wel een stoel mee kunnen nemen want een bal kreeg hij niet op doel. De keeper aan de andere kant kreeg echter de ene naar de andere bal op zijn doel. Alleen deze ballen gingen er niet in, het waren o.a. Rens, Bjorn, Max en Jouad de prachtige kansen niet maakten. Uiteindelijk liepen we toch nog uit naar 0-4 door een prima doelpunt van Ron en een penalty van Jouad, na een overtreding op Rens. Een lekkere overwinning, nu even een weekje herfstvakantie en dan zaterdag 31 oktober (thuis) de stadsderby tegen WAVV.