Wedstrijdverslag AGOVV D2 (Vitesse Onder 11) – ONA D1

Datum

8 februari 2014 10:00

Accommodatie

Onbekend

We hadden tijd genoeg want de wedstrijd begon pas om 10 uur.  We keken als spelers onze ogen uit. Ook de meegereisde ouders vonden het prachtig.  De kleedkamer was super cool. Zelfs kluisjes om je spullen in te doen. Er was ook een mooie tribune en grote fitnessruimte. Wel jammer dat het regende en dat we op een kunstgrasveld moesten wat wel 5 minuten lopen was van de kleedkamers.

Na de thuisoverwinning vorige week op Westervoort D1 begonnen we vol vertrouwen aan de wedstrijd.  We zagen gelijk dat de spelers van Vitesse wel erg goed konden voetballen. Maar wij waren sterker en groter! Vitesse had veel balbezit en we moesten goed verdedigen. Een aanval van ONA halverwege de 1e helft leverde een vrije trap op van zo’n 25 meter van de goal. Onze specialist Cas ging achter de bal staan en schoot langs de muur in het zijnet dachten wij allemaal (ook onze trainer Mark). Maar ONA  juichte en de keeper moest de bal uit zijn doel halen: 0-1. Daarna bleef Vitesse de betere partij. Die jongens zijn niet zo groot maar kunnen wel heel goed voetballen. Wij ook en een corner van Sjoerd werd in een keer uit de lucht genomen door Robin. Helaas net naast. Ruststand 0-1.

In de tweede helft hadden we de wind mee. Vitesse had meer moeite om het spel te maken. ONA werd beter en kreeg een strafschop door een overtreding op Robin. Leon schoot hard in de hoek 0-2. We gingen goed door en een mooie combinatie op rechts met meerdere spelers werd door Marlon te hard naar voren geschoten. De meevoetballende keeper ging echter in de fout en liet de bal onder zijn voet doorgaan, 0-3. Vitesse verdiende een doelpunt maar wij verdedigden goed. Een vrije trap voor ONA werd door Connor over de muur geschoten. De keeper ging opnieuw in de fout door de bal door zijn handen te laten gaan, 0-4. Toen was het afgelopen. We hebben gewonnen van Vitesse!!

Douchen duurde langer dan anders want in zo’n mooie kleedkamer zitten we niet vaak. Ook de ouders vonden dat niet erg want er waren een aantal voetbalhelden uit hun tijd gespot in de mooie kantine. Toen gingen we blij naar huis. Vitesse spelersbus stond klaar maar daar zijn we maar niet ingestapt… Laten we met elkaar het goede spel van na de winterstop vasthouden.