C-junioren zaterdag, C1, 2e klasse 05

1 februari 2014 10:15

Scheidsrechter

Bekema, R.P.

Het was een regenachtige ochtend , en de wedstrijd tegen Blauw - Geel C1 , de uitwedstrijd , stond op het programma. Het was de eerste competitiewedstrijd na de winterstop, en het was belangrijk om punten te pakken.

We hadden een sterk begin en gaven de tegenstander geen kans. We speelden veel op de helft van de tegenstander, creëerde een aantal kansen, maar scoorden niet. Blauw-Geel had niet veel in te brengen, en wij waren een stuk sterker. We hadden soms een kans, maar konden die niet verzilveren, en dus was het afwachten tot we scoorden. In de 21ste minuut kon Rick een bal niet helemaal wegwerken en daardoor kwam de nummer 9 van blauw geel aan de bal, hij probeerde via een hakje Rick te passeren, maar Yonah stond op de doellijn en voorkwam daarmee de 1-0 `´klasse van yonah`´. 2 minuten later hadden we een corner tegen.

Bas
en Kay wilden de bal weg koppen, maar Bas raakte Kay en die raakte geblesseerd (bloedneus). Na wat verzorging kon de wedstrijd verdergaan en zochten we weer de aanval. In de 27ste minuut stond Mat tegenover de keeper om de 1-0 in te schieten, maar schoot net naast.in de 31ste minuut nam Bas een vrije trap (handsbal), en daaruit kwam de volgende aanval. Via Mat , die de weg vrij maakte voor Kay , kay scoorde de 1-0. ONA stond op voorsprong in de 31ste minuut. Het was het laatste hoogtepunt in de 1e helft , en toen was het rust.

Na de rust werd er
gewisseld , Menno en Liam kwamen erin , en zo begonnen we de 2e helft.We begonnen de 2e helft minder goed en het werd soms wat lastiger. In de 47ste minuut gaf Mat de pass op Kay en die kon binnenschieten voor de 2-0 , en deed dat ook. In de 50ste minuut een vrije trap van Bjorn die snel werd genomen en die kwam terecht bij Emiel, maar het lukte niet omte scoren. In de 52ste minuut kregen we een goal tegen omdat we niet ingrepen. Toen gingen we op zoek naar de 3-1, en die kwam tegen heteinde van de wedstrijd. Na een actie van Menno die een afstandsschot probeerde hield de keeper hem maar had hem niet vast , doordat mat er snel bij was kon hij hem er alsnog in schieten, 3-1 was gelijk de eindstand en de 3 punten zijn weer binnen. 11 gespeeld, en 11 gewonnen.

Bron: Kay van Kuilenburg