3 - 3

Beuningse Boys 5 (zon)

Mannen zondag, 3, 5e klasse 02

4 mei 2014 10:30

In de laatste thuiswedstrijd tegen Beuningse Boys heeft ONA 3(zon) een dik verdiend punt overgehouden. Tegen een zeer jong team startte ONA zeer slordig. Door veelvuldig balverlies stelde ONA de tegenstander in staat om telkens gevaarlijk voor keeper Martin Oldenmenger op te duiken.

Deze hield gelukkig zijn doel schoon al moest daar een redding met de hand buiten de zestien meter aan te pas komen. Dit werd niet waargenomen door de scheidsrechter en dus kon ONA gewoon met elf man verder. Met deze elf creëerde ONA zelf ook enkele kansen en na 25 minuten was daar Gerard van de Leur die ONA op een 1-0 voorsprong bracht. Met deze stand werd ook de thee opgezocht.

Na rust was het ONA die de meeste kansen kreeg en zeker na een kwartier in de tweede helft al op een 3-0 voorsprong had moeten staan. Maar het waren de gasten uit Beuningen die scoorden. Uit een toegekende strafschop scoorden zij de gelijkmaker 1-1. Daarna was de thuisploeg de regie helemaal kwijt en liep Beuningse Boys uit naar een 1-3 voorsprong. ONA rechtte de rug en ging vol op de aanval spelen. Dit resulteerde in de aansluitingstreffer van Marcel ten Böhmer.

De negentig minuten stonden al op het scorebord toen met een laatste krachtsinspanning Michel Meijnen op rechts doorbrak. Met een sliding kon hij de bal in bezit houden en wist hij Dirk Melgers te bereiken die de gelijkmaker kon binnen schieten. Zo eindigde deze laatste thuiswedstrijd in een 3-3 gelijkspel.

A.s. zondag speelt ONA uit bij DSZ in Boven-Leeuwen.

Bron: Arjo Kok