3 - 4

Dio'30 3 (zon)

Mannen zondag, 3, 5e klasse 02

19 januari 2014 10:30

Afgelopen zondag stond er voor ONA 3(zon) de thuiswedstrijd tegen DIO’30 3 op het programma. ONA kon beschikken over een bijna voltallige selectie en begon vol vertrouwen aan deze wedstrijd.

De eerste fase van de eerste helft ging het gelijk op met kansen aan beide kanten, maar door goed keeperswerk van beide doelmannen werd er niet gescoord. Toch kwam DIO na een half uur spelen op voorsprong. Een goede combinatie vanaf rechts werd knap afgerond door hun spits, 0-1. Met deze stand werd ook de thee opgezocht.

Na rust was ONA niet direct bij de les en kwamen de gasten uit Druten zelfs op een 0-2 voorsprong. ONA rechtte de rug en begon aan een spectaculaire inhaalrace. Binnen tien minuten was de wedstrijd volledig omgedraaid. Door doelpunten van Marcel ten Böhmer (2) en Richard Janssen (1), dit na een prachtige voorzet van Simon Boone, kwam ONA op een 3-2 voorsprong. Iedereen dacht dat DIO geknakt was, maar een kwartier voor tijd kwamen zij toch op gelijke hoogte, 3-3.

Door een scheidsrechterlijke dwaling, (een corner toekennen terwijl het een duidelijke doeltrap is, vooraf gegaan door een overtreding en zuiver buitenspel), ging DIO er toch nog met de volle winst vandoor, 3-4.

Balen voor iedereen bij ONA 3, maar complimenten voor het hele team, want er werd van minuut 1 tot en met minuut 90 gestreden voor elke meter.

De volgende wedstrijd van ONA 3 zon is op 2 februari thuis tegen Beuningse Boys 5. Aanvang 10.30 uur.

Bron: Arjo Kok