8 december 2013 12:15

Accommodatie

Onbekend

ONA 3 (zon) was afgelopen zondag niet opgewassen tegen een jeugdig Beuningse Boys 5.
ONA vertrok vanuit Wageningen met precies elf man, waarvan er 4 niet 100% fit waren. Eén daarvan was Simon Boone, die met drie gekneusde ribben het elftal niet in de steek liet en 90 minuten speelde.

Toch begon ONA op het kunstgras in Beuningen, er ligt meer rubber op dan ze in de Michelin fabriek hebben, redelijk goed aan de wedstrijd. Voetballend kon ONA aardig meekomen, maar conditioneel en qua snelheid legde men het af tegen deze jonge jongens.
Na tien minuten stond er ook al 1-0 op het scorebord na een snelle counter van de gastheren. Niet veel later gevolgd door de 2-0. Nog voor rust kwam ONA op 1-2 .Gino van Reemst, gehuurd van de A1, ronde een goede aanval van ONA bekwaam af.

Na rust ging ONA beter spelen en kreeg het een aantal mogelijkheden op de gelijkmaker. Het doelpunt viel alleen aan de andere kant na weer een vlijmscherpe counter van Beuningse zijde 3-1. Uit een corner van Simon Boone, kopte aanvoerder Michiel van Wijk de 3-2 binnen.  Kansen op de gelijkmaker hingen in de lucht, alleen bleven ze daar hangen. Bij ONA was halverwege de tweede helft de pijp leeg en liep Beuningse Boys uit naar 7-2.
Een beetje geflatteerd was het wel, maar cijfers liegen niet, zegt men.

Ondanks dat ONA met een gehavend team speelde heeft iedereen zijn best gedaan en kijkt men alweer naar de wedstrijd van as. zondag. Dan zal ONA het opnemen tegen SCD '33 uit Deest. Aanvang van deze wedstrijd 9.45 uur.

Bron: Arjo Kok