0 - 1

ONA'53 JO15-1

C-junioren zaterdag, C1, 2e klasse 05

30 november 2013 13:00

Een spannende wedstrijd tegen een sterke ploeg. SDOO was ook een ploeg die heel graag wou winnen en kon voetballen. SDOO had een hele goede rechtsbuiten maar Bas lukte het om hem geen kans te geven om te scoren.

Er vielen een paar kansen die er niet ingingen bij beide teams. Zo waren er twee schoten van Menno die de keeper er van SDOO er uithield. Het was soms rommelig maar iedereen bleef strijden om te winnen. Uiteindelijk scoorde Kay net voor de rust in de 33e minuut.

Het was een spannende tweede helft. In de tweede helft zijn er bij beide teams nog een aantal kansen geweest maar er is er geen meer ingegaan. Toen werd er afgefloten. ONA wint met een verdiende 1-0 van SDOO. Een goede scheidsrechter!

Bron: Mat Koene