Datum

24 november 2013 10:30

Accommodatie

Onbekend

ONA 3 (zon) heeft aan de wedstrijd tegen het hoger geplaatste Ewijk een punt overgehouden, daar waar het er eigenlijk drie hadden moeten zijn. Op het voor ONA vertrouwde kunstgras, trad ONA aan met drie gastspelers. Deze jongens uit het tweede konden zo mooi wedstrijdritme opdoen. Kans op kans kreeg ONA, maar of de voorwaartsen waren niet scherp genoeg voor de goal of de keeper van Ewijk lag steeds in de weg. De bal wilde er maar niet in.

Toch kwam ONA op een verdiende 1-0 voorsprong. Een prachtige voorzet van Marco Meijnen werd fantastisch tot doelpunt gepromoveerd door Mathijs Coppes. Er leek geen vuiltje aan de lucht voor ONA en iedereen wachtte dan ook op meer doelpunten van ONA zijde.
Na de rust ging ONA dan ook gestaagd verder op zoek naar deze doelpunten, maar slaagde er niet in om te scoren. Ewijk deed dit wel. Twintig minuten voor tijd kopte zij uit één van de spaarzame corners de 1-1 tegen de touwen. Wat ONA ook probeerde, het slaagde er niet in om te scoren. Ewijk scoorde nog wel een keer, maar de goed oplettende grensrechter Paul Beumer zag dat het buitenspel was. Zo eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel

Na afloop was de teleurstelling dan ook groot, want deze wedstrijd had gewoon met vier doelpunten verschil gewonnen moeten worden.
Toch was het na afloop in de kantine weer gezellig en zeker na het resultaat van ons eerste elftal!

Volgende week is er geen wedstrijd voor ONA, maar op 8 december speelt het sterrenensemble uit tegen Beuningse Boys 5.
Aanvang van deze wedstrijd is 12.15 uur.

Bron: Arjo Kok