6 - 0

DFS C1

C-junioren zaterdag, C1, 2e klasse 05

16 november 2013 12:30

Het was weer een mooie dag voor een wedstrijd van ONA C1, alleen wat koud. Aan het begin van de wedstrijd was het wat rommelig voetbal, niet het gewone tik tak voetbal wat we kennen van ONA.

Na 10 min maakte Kay de 1-0 na een mooie steekbal. Een paar minuten daarna maakte mat de 2-0 met een intikkertje van Mat. Na de rust gaat ONA weer verder met het tik tak voetbal en komen op een 3-0 voorsprong na een fantastische voorzet van Milan waaruit Kay de bal binnen schiet.

Daarna werd er goed doorgezet door Bas en hij scoort de 4-0. En ja hoor een paar minuten daarna kopt Kay de bal mooi binnen en het staat 5-0. 10 minuten voor tijd haalt Menno verwoestend uit en de bal gaat via de onderkant van de lat erin en het staat 6-0. ONA speelt het na de goal van Menno goed uit en de eindstand is 6-0 geworden.

Met deze mooie overwinning op zak gaan we volgende week naar de inhaalwedstrijd tegen Lienden.