0 - 6

ONA'53 JO15-1

C-junioren zaterdag, C1, 2e klasse 05

23 november 2013 12:45

Pas na de eerste 10 minuten begon de wedstrijd een beetje te lopen en kwam er een aanval van  ONA. Er werd goed opgebouwd vanaf de achterhoede gevolgd door een mooie aanval die er helaas niet in ging. 5 minuten later kwam er nog een goede opbouw van achter en daarna een goede goal van Mat 0-1 voor ONA .

Wat later kwam er weer een mooie aanval en een mooi schot van Menno die goed gestopt werd door de keeper. Een paar minuten later ontstond er weer mooie opbouw van achteruit ,kwam er een mooie voorzet van Mat die uiteindelijk werd benut door werd door Kay de stand was toen 0-2 voor ONA. Even later was er weer een hele goede actie en daaruit werd door Kay  gescoord 0-3 voor ONA.

Bijna aan het eind van de 1e helft kwam er weer een hele goede opbouw vanuit de achterhoede, gevolgd door een steekbal van Kay die uiteindelijk heel goed door Emiel werd benut 0-4 voor ONA. Na dat doelpunt voor ONA trapte de tegenstander de bal af, maar ONA onderschepte de bal en maakte een mooie actie waar uiteindelijk een prachtig schot van Bjorn uit kwam die er onderkant lat er in ging 0-5voor ONA. Weer was er een mooie actie die ontstond uit een hele mooie opbouw van Menno , die werd vervolgd door een mooi schot van Mat op doel maar de keeper van Lienden die hield hem goed tegen.

In de 2e helft ging het wat moeizamer. Er werd wel goed gevoetbald en gecombineerd zoals een prachtige voorzet van Jonah, maar Kay en Mat konden net niet bij de bal. Er was dan nog de kans van Menno na een steekbal van Ruurd, maar er vielen steeds maar geen goals.  Bjorn had nog een prachtig schot op de lat, maar ook die ging er niet in. Een speler van Lienden werd na gevaarlijk spel naar de kant gestuurd om af te koelen. Er werden weer een paar wissels toegepast aan de kant van ONA . Doordat Lienden met een man minder voetbalde kwam steeds weer een beetje meer het spel terug van de eerst helft maar ja de goede opbouwen en acties werden niet benut. Kay schoot de bal nog een keer over. Later in de wedstrijd werd er weer gewisseld en er kwam er geleidelijk aan meer scherpte in de ploeg.

Later viel er toch weer een goal doordat Jonah een goede voorzet gaf op Kay die koelbloedig de keeper uitspeelde en de 0-6 inschoot. De eindstand was 0-6 voor ONA. Het was een mooie wedstrijd om te zien en er werd mooi combinatie voetbal gespeeld.  Er werd goed opgebouwd vanuit de achterhoede. En de verdediging stond als een huis.