4 - 5

DSZ 2 (zon)

Mannen zondag, 3, 5e klasse 02

10 november 2013 10:30

“Niet te geloven”, klonk het uit de catacomben van het ONA clubhuis zondagmiddag om half één. De wedstrijd was nog maar net afgelopen en de stofwolken net opgetrokken. Zes minuten blessuretijd had de scheidsrechter bijgeteld. Waarom? Niemand die het wist, zelfs de tegenstander niet.

ONA begon met Armand Mannen, na een afwezigheid van anderhalf jaar, weer eens in de gelederen aan de wedstrijd tegen DSZ 2 uit Boven-Leeuwen, een goed voetballende ploeg met zeer veel loopvermogen. Ondanks een mooie kopbal van Armand en een poging van Mathijs Coppes, keek ONA in de rust toch tegen een 0-2 achterstand aan.

Na rust zagen de toeschouwers een heel ander ONA. Met Marco Ruisch en Jeffrey Zweers, kwam er meer dreiging in het spel van ONA. Dit resulteerde dan ook na vijf minuten in de tweede helft in de aansluitingstreffer van Mathijs. En ONA ging door. Uit een corner van Marcel ten Böhmer was het Carlo Leander die raak kopte. Uit een snelle counter scoorde DSZ de 2-3, waarna Marco Ruisch met een verwoestende uithaal de stand weer in evenwicht bracht. 3-3.

Na nog een aantal kansen gemist te hebben was het wederom Mathijs die met een magistrale lob de keeper verschalkte en de stand op 4-3 zette. Waar iedereen dacht dat ONA haar tweede overwinning zou behalen, besloot de scheidsrechter de wedstrijd met zes minuten te verlengen. In die zes minuten incasseerde ONA nog twee tegendoelpunten en droop het met gebogen hoofd en zeer teleurgesteld af richting kleedkamer.

Deze teleurstelling moest die middag toch even weggedronken worden want dit moet je zeker niet mee naar huis nemen. En zo gebeurde het ook. Het werd die zondagmiddag ondanks de nederlaag toch weer gezellig (je begint eraan te wennen).

a.s. Zondag speelt ONA uit om 12.15 uur tegen DIO’30 3.
Eens kijken wat deze wedstrijd gaat brengen na een avondje soulparty in Rhenen. Smiley

Bron: Arjo Kok