Datum

2 november 2013 12:30

Accommodatie

Onbekend

ONA C1 moest tegen Advendo C1. De nummer 1 tegen de nummer 12. Menno mocht niet meedoen vanwege een onterechte rode kaart tegen OVC. Ondanks dat was de sfeer voor de wedstrijd goed. Iedereen had er zin in.

Toen de wedstrijd begon kreeg ONA gelijk de kansen. Er werd een overtreding gemaakt een paar meter buiten de zestien. Bas nam de vrije trap. Er zat een goede stuit in en de bal ging er via de keeper in. 1-0. Een paar minuten later kwam de bal in de zestien in de voeten van Emiel. Hij schiet hem in de verre hoek. 2-0. Even later dribbelt Kay om een paar man heen en schuift hem in de rechterhoek. 3-0. Het gaat heel goed en ONA maakt veel kansen af. Kay geeft een mooie steekbal op Mat en hij schiet hem erin. Iets later word de bal voorgegeven door Emiel en Mat kopt hem via de lat over de lijn. Dan geeft Emiel de bal weer voor en weer kopt Mat hem gemakkelijk binnen. Een mooie hattrick voor Mat brengt de stand op 6-0. Even later komt er een corner voor ONA. Emiel neemt de corner en via een paar spelers komt de bal bij Ruurd terecht en hij schiet hem binnen. De ruststand is 7-0.

Als de 2de helft begint speelt ONA gelijk weer goed. Er zijn veel kansen voor ONA. Na een paar minuten is er een corner die genomen wordt door Emiel. De bal belandt voor de voeten van Bas en hij schiet hem binnen. Wat later wordt de bal diep gegeven op Milan. Hij schiet hem erin. Maar als iedereen klaar staat om de aftrap te nemen roept de grensrechter dat het buitenspel was. De scheids keurt het doelpunt onterecht af. De stand is nog steeds 8-0. Maar ONA blijft gewoon doorgaan. Door 3 mooie goals van Kay komt de stand op 11-0. Daarna is er een mooie lob van Bjorn van buiten de zestien over de keeper heen. Eindstand 12-0.

ONA C1 heeft weer een goede wedstrijd gespeeld en staat nog steeds ongeslagen eerste. Volgende week staat Lienden C1 op het programma.