SDOO 3 (zon)

Mannen zondag, 3, 5e klasse 02

3 november 2013 10:30

Nadat er vorige week niet gevoetbald kon worden i.v.m. een tekort aan spelers, kon de technische staf van ONA 3 (zon) nu wel genoeg spelers op de been brengen voor de thuiswedstrijd tegen SDOO 3.

Zonder Mathijs Coppes en Martin Oldenmenger, die schitterden in het tweede, begon ONA aan deze wedstrijd. Deze wedstrijden hebben altijd een sportief karakter. Zo ook deze keer. Er werd van beide kanten leuk gevoetbald waarbij de bal goed rond gespeeld werd.
De eerste kansen waren voor ONA, maar zoals later zou blijken, waren de spitsen niet scherp voor de goal.

Toch kwam ONA op voorsprong. Een prachtige pass van "bruur" Marcel ten Böhmer bereikte de diepgaande Richard Janssen. Zijn strakke voorzet werd door een verdediger van SDOO in eigen doel gewerkt, 1-0. Dit was ook de ruststand.

Na rust was ONA de regie over de wedstrijd geheel kwijt. Op het middenveld moest Erwin van Dorland zich laten vervangen en dat bleek een aderlating voor ONA te zijn. SDOO kwam na 15 minuten in de tweede helft op 1-1 en niet veel later zelfs op 1-2. Aan deze goal ging wel een overtreding van een SDOO speler vooraf. ONA creëerde nog wel aardig wat kansen alleen deze konden niet verzilverd worden door de voorwaartsen.
SDOO deed dat wel.

Een kwartier voor tijd besliste zij door een rake kopbal de wedstrijd, 1-3. ONA was nu geknakt en kon de achterstand niet meer goed maken en kreeg dus een lesje in effectiviteit.
Toch zit er progressie in het spel van ONA, zag ook de technische leiding. Alleen nu nog zien te scoren.

Al met al was het een vermakelijke wedstrijd voor het publiek en na afloop werd het zoals altijd toch weer gezellig in het clubhuis, zeker nadat bekend werd dat ons eerste elftal met drie punten vanuit Echteld naar Wageningen kwam.

a.s. Zondag speelt ONA 3 thuis tegen DSZ 2.
Aanvang 10.30 uur. U bent allen weer van harte welkom op sportpark van Ketwich Verschuur.

Bron: Arjo Kok