2 - 3

ONA'53 JO15-1

C-junioren zaterdag, C1, 2e klasse 05

26 oktober 2013 13:00

Vandaag was het in onze competitie ‘Super Saturday’. De top 4 speelde tegen elkaar. Dat was ook te zien, het sportpark van OVC was stijf uitverkocht. Na het vuurwerk kon de wedstrijd beginnen in een moe ambiance. Ona’53 begon goed aan de wedstrijd en wij kregen 3 a 4 mooie mogelijkheden. Strijd was er volop. Helaas kwamen we 1-0 achter. Wij gingen op zoek naar de 1-1. na een overtreding op Kai mocht Björn aanleggen voor de vrije trap. Deze bal ging over de muur en mooi in het doel. 1-1. vlak voor rust kwamen we 2-1 achter doordat wij een slaapmomentje hadden.

Na de rust gingen we op jacht naar de 2-2. na een schitterende combinatie stuurde Kai de bal over de verdediging heen waarna Björn mooi uit de draai op goal schoot. 2-2!!

We gingen in een spannend duel door. Na een mooie combinatie schoor Kai de 2-3 binnen. De scheids was hierna de weg even kwijt. Menno kreeg na een normale blok direct rood. Met 10 man hebben we deze wedstrijd over de streep getrokken. Een mooie verdiende overwinning voor het hele team!