Scheidsrechter

Egas, G.

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zondag stond wederom de wedstrijd ONA 3 (zon) - RVW 3 op het programma, maar nu voor de beker. Bij winst zou RVW poulewinnaar zijn en dus waren zij er na de nederlaag van vorige week op gebrand om deze wedstrijd te winnen.

Bij ONA stond deze wedstrijd in het teken van het afscheid van Richard Verwoert. Hij moet noodgedwongen door een chronische enkelblessure de voetbalschoenen aan de wilgen hangen. Hij begon dan ook in de basis onder de lat, zoals hij ooit begonnen was bij het derde. Na 40 minuten en twee tegentreffers werd hij dan ook onder luid applaus vervangen door Martin. Met een bos bloemen en een leuk aandenken van zijn ploeggenoten zocht hij de douche op.

Dan de wedstrijd. ONA kwam na zo'n twintig minuten spelen op een 0-1 achterstand, Door een eigen doelpunt van een RVW speler kwam ONA op 1-1, maar niet veel later stond er alweer 1-2 op het scorebord. RVW scoorde voor rust nog twee discutabele doelpunten waardoor de ruststand 1-4 was.

Na rust veranderde er niet veel aan het spelbeeld. Een beter spelend RVW en ONA dat niet lekker draaide en geen vuist kon maken. ONA incasseerde nog twee tegendoelpunten en verloor de wedstrijd uiteindelijk met 1-6.

Na afloop stonden er voor de twee ploegen lekkere braadworsten en ballen gehakt klaar, waar dan ook heerlijk van genoten werd. (André bedankt)

ONA is nu voor de beker uitgeschakeld en kan zich nu volledig richten op de competitie.
Richard komt nu de technische staf van het derde versterken en na vorige week (eerste overwinning) gaat dat helemaal goed komen.Emoji

Bron: Arjo Kok