Datum

12 oktober 2013 12:30

Accommodatie

Onbekend

Het was een goede wedstrijd van ONA. We begonnen meteen sterk aan de wedstrijd. Bennekom kwam niet aan voetballen toe. Ze kwamen amper op onze helft. Kay maakte de openings treffer 1-0.

We bleven even goed door voetballen en Kay scoorde nog een doelpunt 2-0. Er werd een corner genomen en de afvallende bal kwam via een paar spelers bij Milan terecht die nog een man voorbij ging en hem daarna goed erin schoot 3-0.

Maar ONA bleef doorgaan. Emiel werd onderuit gehaald in het strafschop gebied en kreeg een penalty. Kay nam hem en schoot hem goed binnen 4-0.

Dit was ook de ruststand.

Na de rust werden er een paar spelers gewisseld maar je zag geen verschil met de eerst helft. Er werd een actie gemaakt bjorn stond op de rand van het zestien meter gebied kreeg de bal, keek en schoot op doel de keeper raakte hem nog aan maar de bal ging er toch in. Een mooie goal 5-0.

Als slot maakte Kay nog een goal. 6-0 was de eindstand.

Dit was een een goede wedstrijd van ONA, en de 3 punten zijn weer binnen waardoor we bovenaan staan.

Bron: Yonah Bergsma