10'

12 september 2009 8:45

Ona´53 D1 laat punten liggen in Bennekom

Gelijkspel tegen Bennekom D2
De D1 van Ona speelde een goede wedstrijd in en tegen Bennekom. We zette druk op de tegenstander en in balbezit speelden goed positiespel. Daarom was het een domper toen na 10 minuten Bennekom met het eerste schot op doel scoorde, 1-0 dus. Daarna waren wij weer beter maar schoten van Gianni, Jeffrey en Ron gingen net naast of over het doel. Ruststand was dus 1-0 voor Bennekom. In de tweede helft kreeg Bennekom de eerste kans maar deze ging gelukkig naast, daarna pakten we ons spel weer op en kregen we een aantal kansen. Maar Bjorn, Jouad en Luuk hadden geen geluk met hun schoten. Opeens was daar dan toch de gelijkmaker, een hoekschop van Ron werd door Aaron prachtig ingekopt. Het bleef uiteindelijk bij 1-1, waar we nog genoeg kansen kregen op de 1-2 maar het zat vandaag helaas niet mee. Goed gespeeld maar wel twee punten laten liggen. Volgende week uit naar DTS.