30'
50'

19 september 2009 8:30

Makkelijke overwinning Ona´53 D1
Het was vroeg op zaterdag want de wedstrijd uit tegen Dts D3 begon al om 8.30 uur. Niet iedereen had de wekker goed gezet dus maar even aanbellen bij leider Nick......snurk.. Iets later dan de bedoeling was dus in Ede. Ook de D1 was nog niet helemaal wakker, snel kregen we een vrije trap tegen en deze werd onhoudbaar voor keeper Henk ingeschoten, 1-0 achter dus. Daarna liet de D1 zien dat we prima kunnen voetballen, de aanvallen rolden richting het doel van Dts. Het was uiteindelijk Gianni die met een mooie kopbal de 1-1 maakte, hierna ging het snel. Met goed positiespel tikten we Dts weg en met de rust stonden we 1-4 voor door doelpunten van Luuk (2x) en Bjorn. Over de tweede helft kunnen we kort zijn, deze was slecht. Het enige hoogtepunt was een prachtig doelpunt van Gianni die van grote afstand scoorde.