Datum

5 oktober 2013 10:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag moesten we tegen DTS C2. De goede sfeer begon al op de heenweg in het busje van de moeder van Liam, maar tijdens de warming-up waren we allemaal gefocust op de wedstrijd. Toen de wedstrijd (eindelijk) begon gingen we meteen goed druk zetten. Alleen door kleine foutjes kwamen we helaas 1-0 achter.

Maar gelukkig gingen we na de 1-0 beter spelen en kwamen al snel op een 1-1 na een schitterend stifje van Emiel. Ook op de bank vonden ze het een heel mooi doelpunt. Gelukkig bleven we goed voetballen en kwamen we op een 2-1 door Mat na een (alweer) mooie actie van Emiel. Het ging steeds beter en ook de 3-1 werd gemaakt, dit keer door de tegenstander na een corner van Menno.

Een paar minuten later kregen we, tot de verbazing van de dug-out, een penalty. De penalty werd benut door Kay. We bleven nog steeds goed spelen en waren erg fel. Op een gegeven moment had Menno een duel waarbij de tegenstander ongelukkig terecht kwam. Daarna werd het rust. In de rust kwamen Jip, Sebastiaan en Luuk er in en later ook Ashray. Ook na deze wissels combineerde we goed en hielden we stand.

Na 7 minuten gespeeld in de tweede helft scoorde Emiel na een goeie voorzet. We kregen na de 5-1 steeds meer kansen en hadden kans op de 6-1. Maar in plaats van 6-1 werd het 5-2 na een foutje van Ricky. Nadat Bas een gele kaart had gekregen, werden we meer naar achter gedwongen en werd uit de vrije trap de 5-3 gescoord.

Door dat doelpunt werden we geconcentreerder en zorgde ervoor dat 5-4 niet kwam. Gelukkig kregen we wat meer vrijheid door een schitterend doelpunt van Menno na een vrije trap en het werd 6-3. Bij die uitslag bleef het ook en we kunnen met een tevreden gevoel terugkijken op de wedstrijd. Ook de coaches vinden het goed. Volgend week moeten we tegen Bennekom C3. Hopelijk winnen we die ook.