ONA'53 3

Mannen zondag, 3, 5e klasse 02

6 oktober 2013 12:00

Onder stralende weersomstandigheden speelde ONA 3(zon) de uitwedstrijd tegen Woezik 7. Woezik 7 denkt u, dat zullen wel mannen op leeftijd zijn? Nou niets is minder waar. De gemiddelde leeftijd is daar 21 jaar! Bij ONA ligt het een paar jaartjes hoger..... Maar goed, daar ONA  op papier 24 man heeft ging het vol goede moet met 13 man richting Wijchen.

De wedstrijd verliep prima onder leiding van een zeer goede scheidsrechter. In de eerste helft kon ONA niet echt een vuist maken tegen de conditioneel veel betere gastheren. ONA keek voor rust dan ook tegen een 2-0 achterstand aan.

Na rust ging het wat beter bij ONA.  De zijkanten werden goed gezocht en de voorzetten waren dan ook moeilijk te verdedigen door de wat kleine achterhoede van Woezik. Uit één van die voorzetten kopte Michel snoeihard tegen de onderkant lat. De rebound werd door Richard J. binnen geschoten. Dit betekende de 3-1, want Woezik had kort daarvoor nog gescoord.

ONA ging nu helemaal va-banque spelen, kreeg nog enkele mogelijkheden tot scoren, maar vlak voor tijd scoorde Woezik haar vierde doelpunt.
Eindstand 4-1.

a.s. Zondag speelt ONA thuis tegen RVW 3, Aanvang 10.30 uur.

Bron: Arjo Kok