4 - 0

Lunteren D1

D-Pupillen, D1, 1e klasse 2

13 april 2013 11:00

Zaterdag 13 april - In de eerst helft begonnen we erg goed en kwamen binnen een paar minuten op een 1-0 versprong na een paas van Luuk op Kay die het goed afmaakt. Na tien minten waren we in overmacht en bevond de bal zich regelmatig op de helft van de tegenstander.

Halverwege de 1e helft bleven we goed druk zetten dat uiteindelijk leidde tot de 2-0. De goal was een blundertje van de keeper, want de bal ging door zijn benen waardoor Kay hem kon afmaken. Verder was er nog een grappig moment in de wedstrijd, want de tegenstander bood zich aan bij de keeper, maar tijdens zijn loop struikelde hij over zijn eigen voeten.

In de 2de helft waren we weer in overmacht. Luuk die heeft op het begin nog grote kansen gehad en ook de rest is erg gevaarlijk geweest. Ook Pascal die niet zo veel te doen heeft gehad, had in de 2de  helft een mooie redding na een één tegen één duel. Na goed druk te hebben gezet was het weer raak. Dit keer was het Bas die uit een corner met zijn hoofd scoorde. Een paar minuten later was het raak weer raak voor Kay. Hij schoot de bal van afstand in de hoek.

Na 60 minuten hard werken was het afgelopen. Iedereen heeft goed gespeeld, ook Fedde die bij ons inviel en zijn taak goed had uitgevoerd. Op naar de volgende wedstrijd!