5 - 2

Krayenhoff 2 (zon)

Mannen Zondag reserve, 3, 5e klasse 04

7 april 2013 10:30

Zondag 7 april stond in het teken van de overhandiging van nieuwe trainingspakken door sponsor Erwin van Dorland en nieuwe voetbaltassen (geschonken door een anonieme sponsor) en geregeld door Paul Beumer. De wedstrijdbal voor de wedstrijd ONA 3 - Krayenhoff 2 is geschonken door Marcel ten Böhmer. Heren sponsoren ontzettend bedankt voor dit mooie gebaar naar ONA toe!

Ook stond er een wedstrijd op de rol voor ONA en wel tegen het Nijmeegse Krayenhoff. Onder prachtige weersomstandigheden werd deze wedstrijd afgewerkt op het kunstgrasveld. En dat dit kunstgras ONA wel ligt bleek wel uit het feit dat men de ene na de andere vloeiende actie op die mat neerlegde. ONA startte in een 4-4-3 formatie met als aanspeelpunt Mathijs Coppes.

ONA creëerde een aantal mooie kansen, maar zoals de oude voetbalwet voorschrijft, als jij ze niet maakt, doet de tegenstander het wel. En zo gebeurde het dus dat Krayenhoff na een half uur spelen met 0-1 voor kwam door een benutte strafschop.

ONA zette snel orde op zaken en vijf minuten later was het Nino Keyman die de stand weer in evenwicht bracht 1-1. Snel daarna volgde de 2-1 door Marcel ten Böhmer. De thuisploeg dacht met deze stand de rust in te gaan, maar enkele minuten voor het rustsignaal van scheidsrechter Cees Drenth maakten de gasten er toch nog 2-2 van.

In de rust werden zoals altijd even de puntjes op de i gezet en na tien minuten in de tweede helft was het weer Marcel die de stand op 3-2 bracht. ONA dicteerde het spel volledig en liet bij vlagen sprankelend voetbal zien. Het was dat er zoveel kansen niet benut werden, anders was de uitslag vele male groter uitgevallen.

Uiteindelijk werd er toch nog twee keer gescoord door Marcel en Mathijs. Spelers en leiding konden tevreden terug kijken op deze wedstrijd. Door deze overwinning staat ONA op een gedeelde eerste plaats in de strijd om de derde periodetitel.

Na afloop was er door Erwin een heerlijk buffet geregeld en dat lieten de heren zich goed smaken. Erwin, bedankt voor dit lekkere eten en voor het schenken van de trainingspakken.

a.s. Zondag speelt ONA de uitwedstrijd tegen Blauw Wit.