ONA'53 JO13-1

D-Pupillen, D1, 1e klasse 2

16 maart 2013 11:00

We begonnen met Sven in het doel, Pascal was geblesseerd aan zijn duim.

Niemand was wakker en daarom scoorde Twello al in de 9e minuut. Toen werden we wakker geschud door een paar harde kreten van Jan-Willem. We gingen steeds beter voetballen, we creëerden kansen maar die gingen er allemaal net niet in.

Tot dat Kay in de zestien werd neergehaald, penalty! Die werd er netjes ingeschoten door Bas, de stand was weer gelijk. 2 minuten later was er een corner voor ONA, na een beetje flipperkasten voor de goal van Twello kwam de bal voor de voeten van Luuk, die nam hem aan en krulde hem mooi met links in het doel.

De tweede helft begon rustig, Kay stond nu op de goal i.p.v. Sven. We speelden mooi maar stonden dan net buitenspel. Twello had ook nog een paar kansen maar die werden ongevaarlijk gemaakt door de verdediging. Een tijdje later speelde Bas de bal op Nando, die nam hem aan en scoorde. We stonden nu alweer 3-1 voor. Kort daarna kreeg Robin de bal aangespeeld, die schoot hem eerst tegen de keeper aan maar daarna schoot hij hem er alsnog in.

Geen goede wedstrijd maar toch een mooie overwinning!