14 - 2

ESA D2

D-Pupillen, D1, 1e klasse 2

1 december 2012

In de eerste minuten waren er al snel wat kansen voor ONA, dan in de 6e minuut was het al raak: een voorzet van Jimmy op Nando , en Nando scoort de 1-0 ! Een paar minuten later was het weer raak: Een mooie pass van Liam op Kay, Kay schiet maar de keeper hield hem, maar Nando maakte het af en scoorde de 2-0.

In de 18e minuut was het weer raak voor Nando 3-0: Een pass van Luuk op Nando, en Nando scoort een hattrick. In de 24e minuut een kans voor Sven, maar schiet net over. 28e minuut, een voorzet van Bas op Kay maar  naast gekopt.

In de 2de helft, een kans voor jimmy maar hij stuit op de keeper, Nando reageerd ... schiet maar weer op de keeper,nando schiet nog eens en raak, weer een doelpunt 4-0 ! En dan weer een aanval , Kay passt naar Sven, Sven naar Nando en Nando scoort weer 5-0! In de 45e minuut opnieuw raak , maar nu voor Kay hij maakt er 6-0 van! Dan is Jimmy aan de beurt in de 48ste minuut scoorde hij de 7-0. In de 54ste minuut schiet Nikos , tegen Kay aan , met een reflex van richting veranderd 8-0! Even later zag ESA toch een kans om een doelpunt te scoren 8-1.

Weer iets later maakt Robin een doelpunt door de bal te onderscheppen van de keeper en schiet de bal binnen door rustig te blijven ,mooi gedaan 9-1. Dan , schiet Luuk op de paal , maar Nikos is er snel bij en scoort de 10-1 ! Dan een vrije trap van Kay  ,de keeper raakte hem wel maar toch de 11-1. En dan een mooie aanval van ona: Kay passt naar Jimmy , Jimmy kaatst terug naar Kay , Kay weer naar Jimmy , Jimmy schiet ,een redding van de keeper , maar Kay is er snel bij en scoort 12-1 . En dan is de beurt weer een keer voor ESA  ze maakten de 12-2 .Dan schiet kay van een afstand , en de keeper laat de bal doorgaan  13-2 . En ten slotte maakte nando er nog 14-2 van.

Jammer dat  Bjorn geblesseerd was, en dat Marcel er niet bij was !