Wedstrijdverslag ONA'53 3 (zon) - Beuningse Boys 5 (zon)

5 - 5

Beuningse Boys 5 (zon)

Mannen Zondag reserve, 3, 5e klasse 04

21 april 2013 10:30

Op een zonovergoten sportpark van Ketwich-Verschuur, werd zondag de wedstrijd ONA 3 zon - Beuningse Boys 5 gespeeld. ONA had vorige week in de strijd om de derde periode dure punten verspeeld en dus moest er gewonnen worden. Doordat vorige week het 4-4-3 systeem niet helemaal uit de verf kwam, werd er deze keer voor het 4-3-3 systeem gekozen.

Doordat keepers Erik Berends, Richard Verwoert en Erwin (Dollie) van Dorland ontbraken, stond allrounder Paul Beumer onder de lat. Dat heeft hij geweten ook, want hij heeft er een aardige rugblessure aan over gehouden. Ook Chiel van Wijk viel uit met een wreef blessure, dus bij van Swaay moesten ze het maandag met twee man minder stellen.

Dan de wedstrijd. ONA begon veel te slap aan de wedstrijd en dat resulteerde dan ook snel in een 0-1 achterstand. toch kwam ONA weer snel opgelijke hoogte door een doelpunt van Richard Janssen. Lang mocht ONA hier niet van genieten want binnen een poep en een zucht stond het met 1-4 achter. Zo gingen de twee teams ook de rust in.

Na rust een beter spelend ONA. De achterstand werd snel weggepoetst door doelpunten van Marcel ten Böhmer en Mathijs Coppes (2x). Toch zag het er naar uit dat ONA met lege handen zou komen te staan. De gasten uit Beuningen scoorden vlak voor tijd nog een keer, 4-5. Maar uit één van de laatste aanvallen van de wedstrijd maakte weer Richard Janssende gelijkmaker, 5-5. ONA staat nu in de strijd om de derde periode op de tweede plaats. Met nog 5 wedstrijden te gaan is er nog van alles mogelijk.