Wedstrijdverslag ONA'53 D1 - SVD Barneveld D1

SDV Barneveld D1

D-Pupillen, D1, 1e klasse 2

24 november 2012 11:00

De eerste 15 min.ging het gelijk op,en Ona kreeg wat kansen om te scoren..
Bjorn nam de corner en Kay gaf een mooie kopbal,maar helaas opgevangen door de keeper. Ook Nando kreeg een kans door een mooie voorzet van Kay,maar ook die bal belande in de handen van de keeper!

Barneveld kreeg ook een goede kans,en die werd door de sterke verdediging van Bas gelukkig gestopt.!Weer een schot van Ona,mooie bal van Liam,ook die kwam helaas in de handjes van de keeper.

Maar na een kleine 15 min.kwam er toch weer een kans voor Barneveld en die was dan ook raak,en nog geen 2 min.erna de 2e treffer voor Barneveld...
En nog eens 3 min.later de 3e treffer voor Barneveld...Tja ,dat was een domper,binnen 8 min. 3 goals.....

En het werdt zelfs bijna 0-4 voor rust,maar door een goede aktie van Sebastiaan kon dat gelukkig voorkomen worden! Na de rust begonnen we wel sterk ,want we wilden toch op zijn minst een gelijk spel halen,maar Barneveld bleek toch sterker!

We begonnen de 2e helft met 3 geblesseerde spelers op de bank;Nando,Bas en Steijn... Na 10 min.kreeg Ona weer een mooie kans,door een corner van Bjorn,en die door Luuk op doel gekopt werdt,maar niet raak..

Na even zwoegen nog een kans voor Bjorn,via een vrije trap,maar ook die was helaas niet raak voor Ona..
En zo bleef Ona met een 0-3 achterstand,en werdt het uiteindelijk ook nog 0-4 door een vrije trap van de tegenstander! Echt balen.