ONA'53 3 (zon)

Mannen Zondag reserve, 3, 5e klasse 04

25 november 2012 12:00

Zondag 25 november stond er voor ONA 3 (zon) een uitwedstrijd tegen Beuningse Boys 6 op het programma. De manschappen moesten zich om tien uur 's ochtends verzamelen. Allereerst moesten er foto's gemaakt worden voor de Hoogvliet spaaraktie.

Vervolgens werd er tegen elf uur koers gezet richting Beuningen. Met twaalf man werd de strijd aangegaan met het op de vierde plaats staande team uit Beuningen.

De wind speelde ONA parten tijdens deze wedstrijd. De eerste helft had ONA de wind in de rug en speelde het leuk mee met de veel betere gastheren.
Deze kwamen dan ook snel op een 1-0 voorsprong na een "kleine" ketser van NIck H., maar door een schitterende goal van Nino K. stond het na twintig minuten 1-1.
Vlak voor rust kwam Beuningse Boys op 1-2. ONA kreeg nog enkele kansen, maar deze waren niet aan de voorwaartsen besteed. Ruststand 2-1.

Na rust had ONA echt de wind tegen! Wat er na rust allemaal gebeurde en niet gebeurde bij ONA laat ik maar achterwege.
Door blessures van Hans, Arjo en Ronald speelde ONA op een gegeven moment met negen man. Na lang aandringen van ONA kant, besloot de scheidsrechter er een kwartier voor tijd maar mee te stoppen.
Met een vette nederlaag keerde ONA huiswaarts alwaar in de kantine onder het genot van een biertje de verrichtingen van het eerste gadegeslagen werd.

Zondag a.s. speelt ONA 3 uit tegen Driel 4.