4 - 4

ONA'53 JO13-1

D-Pupillen, D1, 1e klasse 2

17 november 2012 11:30

Wij kregen de aftrap en begonnen gelijk druk te zetten en maakte een actie waar een corner uit kwam. De corner werd goed genomen en kwam op het hoofd van Sven terecht. Het was 1-0. VDZ kreeg de aftrap maar wij pakten de bal al snel af en daarna maakte Kay een actie en ging recht op het doel af. De keeper kwam uit, maar Kay paste net op tijd de bal naar Björn en die schoot hem er in. Het was 2-0.

Dat hielden we even vol, maar VDZ kreeg een vrije trap en kopte hem over de keeper heen. Het was 2-1. Snel daarna kreeg VDZ een penalty en het werd 2-2. Na de rust kregen we een actie, Jimmy schoot op het doel, de keeper hield hem, maar Robin hem er alsnog in. Het was 3-2. Al snel werd er 3-3 gemaakt. VDZ kwam op voorsprong en maakte de 4-3. Het werd spannend. We kregen weer een actie,Luuk gaf hem voor en Nando schoot hem er in en het werd gelijk. 4-4 In een van de laatste minuten kregen we een kans, maar die ging er net niet in. De wedstrijd was afgelopen en de eindstand was 4-4 geworden.