10 november 2012 15:00

Scheidsrechter

Gerrits, B.H.C.

Deze middag speelde de A1 een lichtwedstrijd!
Dit moeten ze vaker doen want de A1 ging als een speer van start gelijk vanaf de aftrap werd Marco Boerrigter in stelling gebracht aan de linkerkant passeerde 2 man en gaf de bal strak voor waarbij Yordy Robben de bal strak met links onderkantlat binnen schoot 0-1 er waren precies 35 sec gespeeld..(een record dit seizoen)

Nog geen 2 min. later stoorde Yordy en Marco goed waarbij de uitlopende keeper vol tegen Marco Boerrigter aan schoot waardoor de bal hoog de lucht in ging richting doel...door allert reageren van Marco hoefde hij alleen maar de bal binnen te tikken 0-2 in de 3e min wat een weelde!

Daarna ging de wedstrijd op en neer met aan beide zijden kansen over en weer in de 38e min ging helaas Eric Blind in de fout waardoor we met een 1-2 voorsprong de rust in gingen.

Na de rust ging Ona er gelijk weer vol tegenaan in de 60e min ging Marco Boerrigter diep op rechts waarna hij de bal netjes afspeelde op de vrijstaande Yordy Robben die beheerst met een stiftbal de 1-3 op het scorebord zette...

Helaas was het binnen 10min. weer 2-3 waardoor de spanning weer terug was.....in de 75e min. schoot Yordy Robben via de rug van een tegenstander de bal over de keeper van VDZ de 2-4 was een feit, in de 84emin kwam VDZ weer terug tot 3-4 ....VDZ bleef gevaarlijk met diepe ballen en corners maar de einstand bleef 3-4...eindelijk weer eens 3 punten voor de boys naar 5 nederlagen!!!

Jongens als jullie deze instelling blijven houden van de 1e  tot de laatste minuut komt het helemaal goed dit seizoen.