2 - 2

ONA'53 JO13-1

D-Pupillen, D1, 1e klasse 2

3 november 2012 10:15

Afgelopen zaterdag speelde de D1 van ONA ‘53 tegen Lunteren in de stromende regen. Na een moeizame start zorgde Ona ‘53 toch voor heel wat mooie kansen in de eerste helft. Er was een mooie kopbal van Luuk op de lat. Een enorm hard schot van Liam waar de lat van na schudde. Een hele mooie opbouw van Kay via Nando naar Jimmy die net naast ging. En vlak voor de pauze nog een goede kans van Nando die twee keer op het goal schoot maar helaas eindigde in de buik van de keeper. Tot ieders verbazing werd Nando daarna uit het veld gestuurd. De scheidsrechter zou een natrap hebben gezien. Na een te zacht balletje op het Lunterse goal van Kay floot de scheids af voor de pauze.

Direct na de pauze startte de D1 met een prachtkans van Kay. Door goed keeperswerk van Lunteren kwam hier geen goal uit. Toen gebeurde waar we bang voor waren. Lunteren maakt het eerste goal. En even later bijna nog een. Gelukkig zette ONA ‘53 de stand al snel weer op 1-1 door een mooie pass van Nando en goal van Kay.

Enkele minuten later krijgt Lunteren een corner en weet hieruit te scoren. Weer loopt ONA ‘53 tegen een achterstand op. Het derde doelpunt van Lunteren werd afgekeurd voor buitenspel.

ONA ‘53 blijft doorknokken en ondanks dat ze niet hun dag hadden, lukte het door hun vechtlust toch om de gelijkmaker te maken. Bjorn zet de bal goed voor en Luuk scoort de 2-2.

Daarna blijven beide partijen hard doorvechten voor het winnende goal maar helaas kwam die niet meer. Nu maar hopen dat alle opgelopen blessures snel weer over zijn zodat we volgende week wel weer mogen genieten van het normaal zo mooie voetbal van de D1.

Bron: Nikos