Wedstrijdverslag Krayenhoff 2 (zon) - ONA'53 3 (zon)

9 - 2

ONA'53 3 (zon)

Mannen Zondag reserve, 3, 5e klasse 04

28 oktober 2012 12:00

We hebben veel wedstrijden in Nijmegen en omgeving en dit was e rook weer zo 1. De tegenstander was Krayenhoff en die hadden een paar punten meer dan dat wij hadden. Dat beloofde een spannende wedstrijd. De vorige wedstrijd hadden we veel spelers en de hoop was dat we deze keer er net zo veel hadden. Echter bleek dat op zaterdag al ijdele hoop te zijn en een aantal mensen konden door de klassieker niet mee doen. Dat bleek een gemis…..

Helaas was de leider deze keer ook letterlijk een leider… Arjo kon de wedstrijd helaas niet spelen en aangezien we verder maar 11 man hadden konden er geen mensen uitvallen. Met de luxe van 4 auto’s gingen we naar Nijmegen voor de lastige uitwedstrijd  en de kofferbak was gelukkig leeg genoeg gelaten voor de punten.

Na een lange warming-up kon de wedstrijd eindelijk beginnen en ONA kwam goed uit de startblokken. Met Michel in de spits was er een licht overwicht voor het derde. Na een minuut of 5 stuurde Ronald Michel weg en die schoot uit een moeilijke hoek raak en dat betekende al de 0 – 1 voor het derde.

Echter hierna ging er heel veel mis voor het derde….. de klutsballen werden voor Krayenhoff en door persoonlijke fouten kwamen er doelpunten voor Krayenhoff. Tot overmaat van ramp viel Michel ook nog uit met een spierblessure waardoor het derde met 10 man kwam te staan. Met de rust was het 5-1 en de tweede helft ging niet veel beter … Marcel kon nog een doelpunt scoren maar uiteindelijk stokte de teller op 9-2 voor Krayenhoff. Dit was een wedstrijd om snel te vergeten en dat doen we dan ook maar.

Deze keer geen kippenpoten na de wedstrijd en aangezien er verder weinig te doen was in de kantine was het vrij leeg.

Volgende week is er een thuiswedstrijd tegen Blauw-Wit en komt allen kijken. Bij het derde vallen altijd veel doelpunten…. In 2 weken 21 doelpunten dat zie je toch niet vaak.