24 november 2012 12:30

Scheidsrechter

Vliet, C.R. van

Klinkende overwinning A1 met grote dank aan de B1-spelers!!!

Deze zaterdag trad de A1 met aardig wat andere spelers aan tegen De Bataven deze belangrijke wedstrijd moest gewonnen worden om voorlopig bij de onderste plaatsen weg te komen.

ONA begon sterk waarbij vooral Calvin uit de B1 heel erg opviel door zijn geweldige inzet en doorzettingsvermogen hier kunnen sommige jongens van de A1 nog een voorbeeld aannemen.

Al snel stond de A1 met 1-0 voor door een mooie kopbal van Geoffrey uit een goed genomen corner van Victor Vernooy,hierna ging he tspel op en neer toen kwam het moment van Miquel die door een bekeken kopbal de 2-0 maakte...(Miquel een echte AJAX-goal)...

Net voor de rust maakte De Bataven 2-1 jammer maar voor ONA weer een sein om er na de rust een schep bovenop te doen.

Net naar de rust komt topspits Sam ook van de B1 het veld in voor de moegestreden Geoffrey....dit is het sein om de bal achter de laatste linie van de tegenstander te spelen,het geluk is aan onze kant want SAM krijgt de bal aangespeeld in duidelijke buitenspel positie maar de scheids laat doorgaan en SAM omspeelt de keeper op een hele mooie manier en schiet de 3-1 op het scorebord!

Lang kunnen we niet genieten want binnen 5 minuten is het weer 3-2 door slecht verdedigen bij ONA’53. Ondertussen is Aron ingevallen voor de geblesseerde Miquel en later komt Bradley en Ron van de B1 er nog in.....

Het laatste kwartiertje gallery play van de B1 spelers is aangebroken een afgelsgen bal wordt door Calvin onderschept die de bal direct diep speelt op Sam hij passeert 2 man alsof ze er niet staan en speelt de bal strak voor waarbij de net ingevallen bradley de bal simpel in kan tikken 4-2 wat een geweldig aanval jongens!

Maar helaas brengt onze doelman Tom Stekelenburg de spanning weer terug door de bal verkeert uit te schieten de tegenstander schiet de bal van een meter of 30 over Tom heen....4-3.

Met nog 5min te spelen onderschept wederom Calvin de bal en speelt wederom de vrijlopende spits SAM aan...deze heeft geen moeite om de tegenstander uit te spelen en schiet de bal weer met links strak voor waarbij Bradley zo vrij als god in frankrijk de bal keihard in de touwen knalt 5-3 en de wedstrijd is gespeeld.

Hierbij wil ik speciaal dank zeggen aan de jongens van de B1 wat hebben jullie een puike wedstrijd gespeeld een genot om naar te kijken!

Een speciale vermelding deze wedstrijd is voor “CALVIN” hij was duidelijk de man van de wedstrijd hij kan met gemak mee in de A1!