ONA'53 JO13-1

D-Pupillen, D1, 1e klasse 2

29 september 2012 11:00

EERSTE HELFT
ONA D1 begon sterk aan de wedstrijd en zette goed druk op AGOVV D1. Al naar 1 minuut kreeg Bjorn een grote kans maar hij schoot de bal over. Vlak daarna een goeie actie van Kay. Na 4 minuten spelen scoorde Nando voor ONA en hij bracht de stand op 0-1. 2 minuten later uit een corner de kans voor Bjorn maar hij mistte weer. ONA speelt lekker aanvallend en maakt het daardoor AGOVV heel lastig.

Er is 12 minuten gespeeld en Kay krijgt de kans om te scoren maar hij mist. 3 minuten later krijgt ook Jimmy de kans maar het schot van Jimmy word gepakt door de keeper maar wel een corner. Bjorn neemt de corner en Luuk kopt de bal goed binnen 0-2. Na 19 minuten krijgt AGOVV voor het eerst in de wedstrijd een kans maar Pascal houd de bal er met een mooie redding uit. Als er 21 minuten gespeeld zijn zet ONA een hele mooie aanval op en Kay rond af 0-3. 2 minuten later weer een aanval van ONA waarin Bjorn de bal voorgeeft en Nando scoort met het hoofd 0-4. Na 29 minuten maakt Sebastiaan 0-5. ONA speelt goed want AGOVV is in de eerste helft maar 4 kier op de helft van ONA geweest waarvan 1 echte kans.

TWEEDE HELFT
Als de tweede helft weer begint zijn er 2 wissels bij ONA gedaan. Robin kwam er in voor Kay en Sven kwam er in voor Sebastiaan. Na 5 minuten schiet de keeper verkeerd uit en Nando is er snel bij en maakt 0-6. ONA krijgt ook in de tweede helft kansen maar tot nu toe is er in de tweede helft pas 1 keer gescoord. Na 14 minuten gesp0eeld te hebben in de tweede helft krijgt AGOVV een kans maar hij gaat er niet in. Dan 4 minuten later op snelheid de uitbraak van Robin maar ook deze kans gaat er niet in.

Na 20 minuten gespeeld te hebben in de tweede helft komt AGOVV weer een keer maar Pascal heeft 2 keer achter elkaar een mooie redding. Dan 1 minuut later word er weer gewisseld Kay komt er in en Nando gaat er uit. 4 minuten later mag ook Sebastiaan er weer in komen en Jimmy gaat er uit. Na 29 minuten gespeeld te hebben maakt Kay er nog 0-7 van en 6 minuten later maakt Robin 0-8. AGOVV krijgt nog 1 corner maar als de bal dan word weggeschoten is het afgelopen en ONA D1 wint dik verdiend van AGOVV D1 met 0-8.