A-Junioren (A-cat), A1, 1e klasse 1.26

15 september 2012 14:30

Scheidsrechter

Norden, N. van

Met een flitsende start begon ONA aan de wedstrijd in de 1e min werd Yordy Robben op rechts aan gespeeld ging een man voorbij en schoot de bal voor op Geoffrey Narsingh die mooi wegdraaide en de bal beheerst binnen schoot.

Nog geen minuut later was de stand alweer gelijk een misverstand in de achterhoede ging hier aan vooraf,naar een kleine 20 min werd de stand op 1-2 gezet door een lob van de rechtsbuiten van de tegenstander….

ONA A1 was in de 1e helft duidelijk de mindere van de tegenstander vooral in de duels, 15min voor de rust is het 1-3 doordat de buitenspel verkeerd gaat.

Naar de rust begint ONA duidelijk uit een ander vaatje te tappen wat naar 10min in de 2e helft leidt tot de 2-3 het goed onder druk zetten van Lesley Hunterlaar zorgt ervoor dat Blauw-Wit in eigen doel scoort….hierna gaat de wedstrijd op en neer met aan allebei de kanten kansen en gele kaarten….

Maar 5 min voor tijd zorgt Yordy Robben voor het hoogtepunt van de wedstrijd door een dieptebal ineens uit de draai op z’n wreef over de keeper heen te schieten van een meter of 25 strak in de kruising wat een “wereldgoal”.

Hierna komt 2 min voor tijd het dieptepunt de 3-4 is een feit het vlagsignaal(duidelijk buitenspel) van onze grensrechter Pascal wordt compleet weg gewuifd door de scheidsrechter helaas is het harde werken van ONA A1 in de 2e helft niet beloond waardoor we achter blijven met een “kater”.