A-Junioren (A-cat), A1, 1e klasse 1.26

8 september 2012 14:30

Scheidsrechter

Hermsen, L.

In het zonnige Beneden-Leeuwen begon Ona wederom weer veel te slap aan de wedstrijd waarbij Robbie Heitinga zijn tegenstander niet in de gaten hield deze had hierdoor vrije doorgang en de 1-0 was een feit (Robbie misschien iets vroeger naar je bed..;)-

Ona werd nu vanzelf gedwongen om de aanval te kiezen en dat ging hun prima af,naar een corner van Yordy Robben schoot Robbie Heitinga de bal naar een rebound mooi binnen 1-1…

10 min later begon Jan-Jaap van Rhijn aan een geweldig solo aan de rechterkant waarbij hij 4 man het bos in stuurde kon vervolgens nog net op tijd de bal voorgeven waar Yordy Robben alert reageerde en de bal makkelijk binnen schoot 1-2…

Ona bleef druk zetten op het doel van Leones waardoor hun vanzelf een fout maakte hieruit scoorde Lesley Huntelaar de 1-3 een prachtig moment net voor de rust.

Naar de rust ging Ona door waarbij Geoffrey Narsingh 3 opgelegde kansen om zeep hielp, hierdoor bleef Leones er nog steeds in geloven!

Maar 5min voor tijd onderschepte Faouzi Fer een breedte bal van de tegenstander en schoot de bal beheerst onder in de hoek 1-4 de buit was binnen.

Door slap verdedigen in de laatste minuut kwam Leones nog terug tot 2-4… de hele wedstrijd had allrounder Miquel Vlaar de boel achterin goed neer gezet maar zulke dingen kunnen gebeuren!

Man of the match:Victor v.d.Vaart (Vernooij)

Ps.Victor Sneijder (Kuipers) gaat nog een zware dopper voor je worden om in de basis elf te starten de komende tijd!