8 - 1

Voorwaarts T D1

D-Pupillen, D1, 1e klasse 2

8 september 2012 11:00

Vandaag moesten we onze 2de competitiewedstrijd spelen tegen Voorwaarts Twello. Voorwaarts Twello had de eerste wedstrijd met 2-3 verloren dus we moesten niet denken dat we dit zomaar zouden winnen. De wedstrijd begon.

We waren aan het begin nog niet zo scherp maar toch scoorde we in de 7de  minuut met een prachtig afstand schot van Bjorn. Na de eerste goal ging het een beetje op en neer. We hadden allebij een paar kansen. Op het eind van de 1ste helft kregen we nog een corner die Kai niet raak schoot, maar de 2decorner was wel raak met een kopbal van Kai van een mooie voorzet van Bjorn.Toen was het rust en gingen we naar de kleedkamer. De ruststand was 2-0.

Toen de trainer nog wat had uitgelegd begon de 2de helft.We begonnen sterk aan de 2de helft. Na tien minuten in de 2de helft was het weer raak voor Kai. Na een steekbal van Luuk schoot Kai hem in de verre hoek er mooi in. De wedstrijd ging verder en we werden steeds beter. Daarom was het in de 47steminuut weer raak voor Kai. En toen ging het als een lopend vuurtje. In de 48ste minuut werd het 5-0 door een schitterend afstand schot in de kruising van alweer Kai. In de 49ste minuut was het weer raak. Alleen dit keer door schitterend afstand schot van Bjorn.

Daarna kwam een hele goeie wissel van de coach, want Sebastiaan werd in de spits gezet en na een paar minuten was het meteen raak voor Sebastiaan uit een voorzet van Bjorn. En in de 57ste minuut was het weer raak voor Sebas na een mooie actie van Jimmy. In de laatste minuut sloeg Sven met zijn hand de bal uit de goal, maar hij zei dat hij hem wou koppen. Maar goed penalty voor Voorwaarts die er in ging. Daar kon Pascal niks aan doen. Eindstand 8-1.

De verdediging heeft heel goed stand gehouden. De aanval deed het ook goed. En het middenveld ook. De trainer was tevreden dus we hadden het goed gedaan. En ook goed nieuws want we hebben nu een nieuwe spits en een reserve keeper. Op naar de volgende (oefen)wedstrijd tegen Candia.

Score verloop: 7e Bjorn, 30e Kai, 40e Kai, 47e Kai, 48e Kai, 49e Bjorn, 55e Sebastiaan, 57e Sebastiaan, 60e doelpunt Twello.