Angeren F2

F-Pupillen (voorjaar), F1, 2e klasse 06

12 mei 2012 10:30

.

Met 2 punten los van Driel, de nummer 2 op de ranglijst, zou de thuiswedstrijd van vandaag tegen Angeren F2 beslissend worden voor de kampioenstitel voor ONA F1. Wat meer gespannen dan gewoon werd aan de wedstrijd begonnen. Voor deze gelegenheid was Hans van Geffen gevraagd de wedstrijd te leiden en kon de vaste leider Arthur Couvert, samen met Luuk en Roel van der Harst zich bezig houden met de coaching van het team.

Nadat het beginsignaal had geklonken zocht F1 direct de aanval en dat resulteerde in de 2e minuut van de wedstrijd al in een doelpunt van de schoen van Camiel.1-0. In de 4e minuut was het weer ONA dat scoorde, maar nu van de voet van Daan. 2-0. ONA hield tot dan een strak schema aan, want precies twee minuten later was het weer Daan die scoorde en zo de stand op 3-0 bracht. Het was Camiel die in de 9e minuut van de wedstrijd de stand op 4-0 bracht. Verdedigend had ONA tot dus ver niet veel te doen, dus waren de verdedigers ook steeds meer bij de aanvallen betrokken. Het was Pieter die in de 13e minuut met een fraaie lob over de keeper heen de stand op 5-0 bracht. Nog voor rust was het Thijmen die de 6-0 aantekende.

F1 F1

Na rust eenzelfde spelbeeld, maar toch ook wat kleine kansjes voor Angeren. Dit resulteerde in de 6eminuut van de tweede helft in een doelpunt. Stand 6-1. ONA was hier toch wat van geschrokken en begon wat waakzamer te spelen. Het was Sem die in de 10e , 11e en 17e minuut het doel van de tegenstander doeltreffend wist te vinden en zo de stand op 9-1 bracht. Daan tenslotte maakte in de laatste minuut de 10 voor ONA compleet. En zo had ONA F1 met een 10-1 overwinning alle reden haar kampioensfeest te vieren.

F1 F1

Hoofdtrainer Armand Mannen, bijgestaan door F pupillencoórdinator Mia, rijkte aan elke speler een fraaie kampioensmedaille uit. De familie Bulte die de prestaties van F1 ook waardeerde deed dit door elke speler kampioensbloemen aan te bieden. Met nog even te  poseren voor de vele camera's en nog een ere rondje over het veld te lopen werd de douche opgezocht. Met het voetbaltenue nog aan doken de spelers onder de douche's en werd er nog even door gefeest. De kampioenstafels die in de kantine al klaarstonden om  daarop een frietje te serveren werden door wat spelers eerst nog gebruikt om op te gaan staan en uitbundig te laten horen dat ze kampioen waren geworden. De leiders deden nog wel hun best om  de tafels vij te krijgen, maar er was geen houden meer aan. ONA en iedereen zou weten dat dit F1 kampioen was geworden.