11 - 1

Stroe D1

D-Pupillen, D1, 2e klasse 05

31 maart 2012 12:30

We begonnen aan de wedstrijd met in ons hoofd dat als we 6 keer scoorden 100 competitie doelpunten hadden gemaakt.

We begonnen goed aan de wedstrijd en stonden binnen 2 minuten met 2-0 voor door doelpunten van Job en Menno. Toen ging het wat minder, maar Bjorn scoorde toch de 3-0. Daarna scoorde Emiel met een lobje de 4-0. Bjorn scoorde daarna de 5-0 met een indraaiende corner. Nu hoefde we nog maar 1 keer te scoren voor de honderdste competitiegoal.

En die kwam er. Door Nando met het hoofd, en dat is knap voor zo’n kleine gozer. We scoorden daarna niet meer in de eerste helft.
In de tweede helft scoorde Menno weer met een kopbal. Daarna scoorde Nikos na een goede actie van Emiel. Daarna scoorde Emiel zelf. Na die goal scoorde Ruurd. En daarna Bjorn weer.